Paul van Weenen

Ik fiets weer mee

( 96 km | Lid van team: Paul 60  )

Ik fiets mee omdat nierpatiënten een beter leven verdienen. Wij hopen dat onze jongste dochter niet hoeft te dialyseren. Zoals het er nu uitziet kan zij tijdig een niet van haar moeder krijgen. Omdat ik dit jaar 60 word, wil ik dit keer met een stel vrienden de Tour de Gruyère rijden.

Activiteit: 96 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
29/12/2019
13:42

Paul

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.