Hilde de Rooij

Up the mountain!!

( 96 km | Lid van team: Team WoW! )

Ik fiets mee omdat je gezondheid alles is!

Met ons team hopen wij een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de draagbare kunstnier, een compact dialyseapparaat dat nierpatienten meer mobiliteit geeft. 

Voor mij persoonlijk wordt de Tour een grote fysieke uitdaging; ik heb nul ervaring met fietsen op een racefiets en de bergen zijn nog nooit in zicht geweest..... Ook conditioneel is er ruimte voor verbetering :-). 

Samen met Cindy, Ingrid en Ineke gaan we ervoor!

Activiteit: 96 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

100
29/03/2020
14:19

Anoniem

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.