Fiets op 12 september mee in Zwitserland

Ga jij mee op een onvergetelijk avontuur? Fiets individueel of als team mee en start samen met je collega's, familie of vrienden in het middeleeuwse Gruyères om vervolgens langs het prachtige meer van Gruyère omgeven door de Zwitserse Alpen je grenzen te verleggen. Op de JaunPas ga je de uitdaging aan om de felbegeerde bolletjestrui van de Tour de Gruyères te bemachtigen. Naast deze geweldige ervaring haal je met deze sportieve toertocht geld op voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Inmiddels zijn er al twee prachtige edities geweest waarbij 66 mensen al ruim 210.000 euro hebben opgehaald. Doe jij mee aan de derde editie van de Tour de Gruyères?

Lees meer Lees minder

Werken je nieren niet, dan ga je dood. Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. De Nierstichting zet zich in voor mensen met een nierziekte om in leven blijven - en ook écht kunnen blijven leven. Alleen zijn nierpatiënten gebonden aan een ziekenhuis. En daar willen wij samen met jou verandering in brengen. Samen halen we geld op voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Dat levert meer vrijheid op. Nierpatiënten zijn niet meer gebonden aan een dialyse kliniek of ziekenhuis en krijgen controle over hun behandeling. En dat geeft nierpatiënten een betere kwaliteit van leven.

Fiets mee
  Bekijk alle
20/01/2020 | 12:56

Kom naar het Wielercafé!

Een avond vol heroïsche wielerverhalen. Met veel bekende wielrengezichten! Opgeven is geen optie! Je bent van harte uitgenodigd bij ons Wielercafé in fietscafé de Proloog in Amerongen op donderdag 6 februari 2020. Een avond vol met heroïsche wielerverhalen, smeuïge anekdotes en schitterende beelden van de Tour de Gruyères 2019. En natuurlijk alles over de derde editie op 12 september 2020! Niemand minder dan Leontien van Moorsel (oud-wielrenster en één van de meest succesvolle sportvrouwen van Nederland), Erik Dekker (viervoudig etappe-winnaar van de Tour de France, waar­van drie in één Tour (2000), Harold Knebel ( CEO IBS Capital Allies, oud-directeur Rabobank Wielerploegen) en Maarten Tjallingii (Ambassadeur van de Nierstichting, kasseienvreter) nemen ons mee in de wereld van wielrennen. Presentatie is in handen van Gio Lippens, sportverslaggever bij onder andere NOS Langs de Lijn. Kortom een avond waar je bij moet zijn!Aanmelden voor het wielercafe kan door een mailtje te sturen aan: info@tourdegruyeres.nlToegang is gratis; meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.Wanneer: Donderdag 6 februari 2020Waar: Fietscafé De Proloog, Allemanswaard 27 in AmerongenTijd: 19.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
100
29/03/2020
14:20

Anoniem

Aan: Ik fiets mee
Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.