Fiets de Tour de Gruyères

Zaterdag 12 september 2020 organiseren we de derde editie van de Tour de Gruyères: een uniek fietsevenement door de streek Gruyère in de Zwitserse Alpen, bestemd voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Fiets mee met oud-profwielrenner en ambassadeur van de Nierstichting Maarten Tjallingii en meld je nu aan!

Lees meer Lees minder

Samen stoempen we over de uitlopers van de Zwitserse Alpen, rond het meer van Gruyère.

Fiets mee!
  Bekijk alle
20/01/2020 | 12:56

Kom naar het Wielercafé!

Een avond vol heroïsche wielerverhalen. Met veel bekende wielrengezichten! Opgeven is geen optie! Je bent van harte uitgenodigd bij ons Wielercafé in fietscafé de Proloog in Amerongen op donderdag 6 februari 2020. Een avond vol met heroïsche wielerverhalen, smeuïge anekdotes en schitterende beelden van de Tour de Gruyères 2019. En natuurlijk alles over de derde editie op 12 september 2020! Niemand minder dan Leontien van Moorsel (oud-wielrenster en één van de meest succesvolle sportvrouwen van Nederland), Erik Dekker (viervoudig etappe-winnaar van de Tour de France, waar­van drie in één Tour (2000), Harold Knebel ( CEO IBS Capital Allies, oud-directeur Rabobank Wielerploegen) en Maarten Tjallingii (Ambassadeur van de Nierstichting, kasseienvreter) nemen ons mee in de wereld van wielrennen. Presentatie is in handen van Gio Lippens, sportverslaggever bij onder andere NOS Langs de Lijn. Kortom een avond waar je bij moet zijn!Aanmelden voor het wielercafe kan door een mailtje te sturen aan: info@tourdegruyeres.nlToegang is gratis; meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.Wanneer: Donderdag 6 februari 2020Waar: Fietscafé De Proloog, Allemanswaard 27 in AmerongenTijd: 19.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
25
17/02/2020
20:18

Anoniem

Aan: Ik fiets mee
Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.